Home - Din udvikling - Forretningsudvikling - Min baggrund - Kontakt   

 

Styrke til mennesket bag

Coaching er ikke et spørgsmål om du er talentfuld eller ej - men snarere hjælp til selvhjælp i relation til at udvikle dit talent til nye højder.
Basalt set gælder det om, at bevæge sig væk fra frygten for at fejle og miste kontrollen. Det handler om at bevare et positivt syn på dine egne styrker og se nye muligheder og løsninger.
Begrebet coaching har nemlig været kendt længe. Fra sportens verden har du sikkert fra sidelinjen oplevet, hvordan en engageret og passioneret træner har kaldt sit hold til "time out", for at benytte pusterummet til at sikre spillernes motivation - og justere taktikken for resten af kampen.
På tilsvarende måde kan du give sig selv en personlig og motiverende time-out, når taktikken skal lægges for din egen udvikling.

Koncentreret selvrefleksion

Udtrykket ”Det er koldt på toppen” bærer en vis visdom. Det kan ofte være et ensomt job, at være leder. Selvom ansvar og ydre forventninger kan være kilde til motivation og du sagtens kan benytte kollegaer og ledere i organisationen til meget i form af kollegialt netværk og gode råd, så kan der opstå komplikationer, du ikke kan lufte internt. Men en situation, hvor du har koncentreret tid med et andet udefrakommende menneske, der kun fokuserer på dig og dine problemstillinger, er uvurderligt. Det er essentielt, at have et andet veluddannet, erfarent og voksent menneske, som systematisk kan hjælpe dig med at finde kerneværdien i dine ledelsesmæssige arbejdsmønstre. Alt lige fra reflekterende handlingsplaner og hjælp til stresshåndtering kan give dig det nødvendige pusterum og derved fornyet energi og overblik.

Der findes selvfølgelig ledere, der ikke står med et akut problem, men alligevel vælger coaching, da det giver en mulighed for at vende og dreje hverdagens mange udfordringer. En trænet, objektiv og troværdig samtalepartner kan tilbyde dig et professionelt refleksionsrum, hvor hverdagens ledelsesudfordringer kan ses i et nyt lys.


Et coachingforløb tilrettelægges individuelt, hvor jeg vægter tillidsaspektet og kemien højt. Derfor tilbyder jeg et uforpligtende møde, hvor vi åbent taler om behov og indbyrdes forventninger.

 

Kontakt: Mobil: 21 67 09 55 - Email: uj@jbpartner.dk