Home - Din udvikling - Forretningsudvikling - Min baggrund - Kontakt   


Med udgangspunkt i min mangeårige erhvervskarriere inden for ledelse, salg og økonomi specialiserede jeg mig inden for følgende områder:

Business/Executive
Coach
Ledelsesrådgivning
Karriererådgivning
Rolleskifte - f.eks. fra specialist til leder

Målgruppen for mine ydelser er typisk nøglemedarbejdere, specialister, ledere og direktører i mindre og mellemstore virksomheder.

Min baggrund

Med 25 års relevant erfaring i bagagen kan jeg tilbyde en indsigtsfuld rådgivning inden for ledelse, økonomi og salg. Men hvad var grundlaget for at starte min egen virksomhed?

Karrieren tog fat i 1974, hvor jeg startede min erhvervskarriere i Bikuben, bedre kendt som Danske Bank. Her var jeg afdelingsbestyrer indtil 1987, hvor mine primære ansvarsområder var: Budget- og resultatudvikling, overordnet ledelse, salg - og markedsføring samt personaleudvikling.

I 1987 kunne jeg så skrive Senior Management konsulent på cv’et. Firmaet hed Mercuri Urval A/S og var en virksomhed med skarp fokus på rådgivning og salg. I 11 år var jeg seniorkonsulent med ansvar for strategiudvikling samt lederudvikling, rekruttering og udvælgelse i større og mindre virksomheder i forskellige brancher.

Året var 1998 og jeg blev ansat i Philips A/S nordiske afdeling. Her havde jeg ansvaret for koordinering af forandringsprocesser, implementering af koncernens koncepter og karriereudvikling i hele Norden. Jeg havde desuden et tæt samarbejde med direktionen i de fire nordiske lande.

Efter årtusindeskiftet, nærmere bestemt 2003, blev jeg ansat som HR Manager i Plougmann & Vingtoft A/S. Her havde jeg bl.a. ansvaret for opbygning af en HR-funktion, coaching af afdelingsledere og specialister, rekruttering nationalt og internationalt, uddannelsesaktiviteter, forandringsprocesser samt løn og personaleadministration. I 12 måneder havde jeg samtidig ledelsesansvaret for en af forretningsenhederne.

Efter nogle spændende og gode år, følte jeg, at mine opgaver var løst fyldestgørende - herunder at udvikle organisationen fra at være patentbureau til at være en solid og konkurrencedygtig konsulentvirksomhed. I foråret 2005 valgte jeg at starte min egen konsulentvirksomhed, hvor jeg kunne dele ud af mine erfaringer og oplevelser. Plougmann & Vingtoft A/S trækker dog stadig på min erfaring på konsulentbasis.

Hvorfor denne lange smøre? Det er din sikkerhed for, at jeg tilbyder en dygtigt, erfaren hjælp og rådgivning inden for karriereudvikling, handlingsplaner, motivationsmetoder, samarbejdsrelationer internt og eksternt, ledelse, konflikthåndtering, stresshåndtering og forhandlingsteknikker.

 

Kontakt: Mobil: 21 67 09 55 - Email: uj@jbpartner.dk